• La data de 09.06.2014, în jurul orei 18.00, echipajul de poliție rutieră care acționa pe DN 12 A, a depistat în trafic un autoturism înmatriculat în județul Harghita, care circula în interiorul localității Palanca cu viteza de 82 km/h.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comună, care emana halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu paratul etilotest. Rezultatul testării a indicat concentrația de 0,81 mg/l alcool în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Orasului Comanesti, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de conducere sub influența alcoolului.

PUBLICITATE

• La data de 09.06.2014, in jurul orei 19.30, un echipaj de politie rutieră care acționa pe raza municipiului Bacău a depistat în flagrant un bărbat de 31 de ani, care conducea un autoturism pe strada Chimiei din localitate în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Judetean Bacău, unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar de cercetare penala, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influenta alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ