• Polițiștii au depistat la data de 5 iunie a.c., în comuna Podu Turculu, un bărbat de 56 de ani, din localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Podu Turcului, pentru recoltarea de probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

In cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

PUBLICITATE

• La data de 06.06.2014, in jurul orei 01.00, pe strada Mihai Viteazu din municipiul Bacău, polițiștii au depistat un băcăuan de 33 de ani, care conducea un autoturism și emana halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Județean Bacău, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, in vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ