La data de 03.06.2014, în jurul orei 01.30, polițiștii au fost sesizați prin SNAU 112 despre faptul că o persoană de sex masculin a distrus un geam lateral al unui chioșc din municipiul Bacău.

Patrula de siguranță publică deplasată la fața locului a indentificat, în urma verificărilor efectuate, un bărbat de 28 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei.

În timp ce bănuitul era condus la autospeciala de poliție, echipajul a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că tânărul respectiv i-ar fi sustras în urmă cu puțin timp un telefon mobil de pe o masă, din incinta unei societăți comerciale.

În urma controlului corporal efectuat asupra acestuia polițiștii au găsit telefonul mobil sustras, care a fost restituit părții vătămate.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

IPJ Bacau


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ