La data de 25 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 57 de ani, din Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că la data de 05 ianuarie a.c., în jurul orei 19.00, pe timpul programului de lucru a pătruns în incinta unui magazin din zona de nord a municipiului Bacău și profitând de neatenţia personalului de serviciu, a sustras suma de 485 lei, dintr-un sertar amplasat lângă casa de marcat.

Faţă de cel în cauză s-a luat măsura reținerii iar ulterior a fost prezentat instanței care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ