La data de 25 mai a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 19 ani, din Bacău, care conducea un autoturism pe strada 9 Mai, în timp ce avea suspendat acest drept.

Conducătorul auto a prezentat pentru control o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere valabilă până la data de 17.05.2016, pe care a inscripţionat în fals pe verso că se prelungeşte cu 15 zile de la 24.05.2016.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având exercitarea dreptului de a conduce suspendată, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ