Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au depistat, la data de 3 iunie a.c., în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și combaterea furturilor din locuințe, un bărbat de 28 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat.

Din cercetări a rezultat că bărbatul în cauză ar fi pătruns în curțile a două imobile din municipiul Bacău și ar fi sustras biciclete și alte bunuri în valoare totală de aproximativ 12 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 50%.

Faţă de bărbatul de 28 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză și recuperării prejudiciului în totalitate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ