La Gradinita Lespezi, din comuna Girleni, s-a desfasurat, vineri, 20 mai, activitatea de cerc pedagogic cu tema: ”Cunoasterea, observarea si evaluarea copilului in gradinitele de copii”. Activitatea a fost organizata de directorul Scolii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Lespezi, prof.Anamaria Domnina Ginju, sub coordonarea doamnei Inspector scolar de specialitate al ISJ Bacau, doamna prof.inv.prescolar Mariana Stefan si responsabilul centrului metodic, doamna prof. înv. prescolar Coca Chiriac.

Intregul program a constat in activitati demonstrative sustinute de: Grupa mare ”B”, Grupa mijlocie si Grupa mare ”A”. La grupa mare ”B”, coordonata de doamna prof.înv.prescolar Camelia Paula Furiesu s-a desfasurat activitatea matematica ”Ajut-o pe Alba ca Zapada sa mearga la scoala” si la grupa mijlocie, coordonata de doamna educatoare Maria Tataru a avut loc tot o activitate matematica prin joc, ”Cine stie castiga!”. La grupa mare ”A”, condusa de doamna educatoare Tamara Silvica Gînju a avut loc activitatea recreativa printr-un dans popular: ”Hora moldovenilor”.

In cea de a doua parte a programului, doamnele educatoare din gradinitele din comuna Girleni, doamnele Elena Burlacu, Monica Serban, Magdalena Zaharia au prezentat referate privind evaluarea in invatamantul prescolar, prin metode si tehnici alternative de evaluare. De asemenea, doamnele educatoare care au participat la activitatea centrului metodic 1 si 2 au sustinut lucrari conform temei propuse în calendarul activitatilor de la inceputul anului scolar 2015-2016.

PUBLICITATE

prof. Ginju Domnina, director

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ