Asociatia „11even” Cluj-Napoca, impreuna cu Asociatia „Creatori de viitor” Bacau, au organizat sâmbata, 6 iunie, prima editie a Festivalului „Bucurie in miscare”.

Evenimentul s-a desfasurat in Piata Tricolorului, a durat aproape zece ceasuri si au participat mai bine de 1000 de copii si tineri. „Suntem pentru prima data la Bacau cu acest festival si s-a dovedit a fi un real succes.

Festivalul are o experienta de trei ani, iar Bacaul a intrat definitiv pe harta activitatilor noastre”, ne-a spus Ovidiu Neamtu, presedintele Asociatiei „11even”. Festivalul „Bucurie in miscare” a fost structurat pe trei paliere orare, care au cuprins jocuri, activitati sportive, demonstratii de arte martiale, muzica si dans.

PUBLICITATE

Punctul culminant a fost bataia cu apa care a fost pe placul tuturor participantilor. Festivalul s-a incheiat cu dansul bucuriei si cu o repriza de color-fun (prafuri colorate aruncate in aer). O galerie foto de la acest eveniment puteti viziona pe contul nostru de facebook.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ