14 iunie 2024
CulturăCentrul de Cultură George Apostu sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei

Centrul de Cultură George Apostu sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei

Centrul de Cultură “George Apostu” sărbătorește Ziua Internațională a Poeziei în data de 21 martie 2023, prin organizarea unui program cultural bogat, care va începe la ora 17.00 în sala de expoziții a Muzeului de artă contemporană “George Apostu”.

Programul va fi deschis de un recital de muzică instrumentală susținut de elevii Daria Maria Popescu și Serafim Gora Gioacăș de la Colegiul Național de Artă “George Apostu”, coordonați de prof. Lenuța Potop. Urmează o expoziție de pictură intitulată “Poezia culorii. Culorile poeziei”, care va fi vernisată în aceeași zi, prezentând lucrările elevilor de la specializarea Arte Plastice, secția grafică, coordonați de prof. Luminița Radu în cadrul proiectului educațional cultural-artistic “Gravura – vocație și meserie”.

Programul va fi completat de un moment de lectură din poeziile autorilor naționali, oferit de poetul, eseistul și scriitorul Dan Petrușcă, și de o prezentare a elevilor cu cele mai bune rezultate la acest proiect. Evenimentul se desfășoară sub egida “Tradiție și Credință – Trepte ale Desăvârșirii” în conformitate cu programul cultural al Centrului de Cultură “George Apostu”.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri