Inspectoratul Scolar Judetean Bacau a stabilit centrele de examen pentru sustinerea testelor la Evaluarea Nationala 2014.

In municipiul Bacau 6 centre zonale de evaluare (unde se vor corecta lucrarile) in scolile generale, cu personalitate juridica – „Al.I.Cuza”, „Spiru Haret”, „Domnita Maria”, „Constantin Platon”, „Mihai Dragan” si „Miron Costin”, care au arondate toate unitatile scolare din perimetru, din comunele aflate in diferite colturi ale judetului (Itesti, Margineni, Odobesti, Plopana, Oncesti, Beresti Bistrita, Orbeni, Rosiori, Sanduleni, Buhusi, Cleja, Racaciuni etc), dar si din liceele care au in structura clase de invatamânt gimnazial.

In zona Onesti au fost stabilite ca centre de evaluare alte doua scoli – „Ghita Mocanu” si „George Calinescu”, iar in Moinesti – Scoala Gimnaziala „Stefan Luchian” si in Comanesti – Scoala Gimnaziala „Ciprian Porumbescu”. Toate aceste centre au fost stabilite in functie de numarul de elevi existent in clasele terminale de a VIII-a, la inceputul anului scolar. Examinarile in sine se vor sustine in fiecare scoala din care absolventul participant face parte.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ