Maria Bâlcu, din Colonesti, a implinit, astazi, 101 ani. Elevii Scolii Gimnaziale ”Smaranda Apostoleanu” din Colonesti, coordonati de prof. Ioan Nicuta, primarul Valentin Mirzac, reprezentantii FSC Bacau si ai organizatiei Crucea Rosie au vizitat-o pe matusa Maria, dorind sa-i faca o surpriza.

Oaspetii i-au adus in dar un tort aniversar, multe flori, dar si un televizor. Sarbatorita i-a primit cu bucurie si a stat la taifas cu ei, istorisindu-le intâmplari din viata sa plina greutati caci, ramânând vaduva din 1953, Maria Bâlcu si-a crescut singura copiii, apoi nepotii.

”Matusa Maria este un exemplu de modestie, daruire si sacrificiu pentru intreaga comunitate, iar noi, toti, ii purtam respectul cuvenit mai ales ca, la implinirea vârstei de 100 de ani, dânsa a fost declarata «Cetatean de Onoare» al comunei Colonesti”, a marturisit primarul Valentin Mîrzac.

Edilul a anuntat ca in 2016 inca un cetatean va implini 100 de ani, iar in urmatorii cinci ani alti patru pot ajunge la venerabila vârsta, prin urmare comunitatea trebuie sa fie pregatita sa-i sarbatoreasca.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ