11 decembrie 2023
CulturăCENASPER lansează proiectul „CITEȘTE”: O oază literară în inima comunei Măgura

CENASPER lansează proiectul „CITEȘTE”: O oază literară în inima comunei Măgura

Astăzi, Centrul Cultural CENASPER a dat startul proiectului său inovator intitulat „CITEȘTE”, o inițiativă dedicată tuturor iubitorilor de literatură din comuna Măgura și nu numai. Evenimentul se va desfășura la adresa CENASPER din Măgura, în satul Crihan, str.Vișinilor nr.25.

De la copii la adulți, toți cei pasionați de cărți sunt invitați să participe și să se bucure de această oportunitate unică de a împărtăși bucuria lecturii. La acest eveniment, participanții pot nu doar citi cărți dintr-o gamă diversificată, ci și să primească gratuit o carte, având posibilitatea să lase în schimb o altă carte pentru alți cititori.

Acțiunea se va desfășura până la data de 01.06.2024, iar toate cărțile rămase vor fi donate unor case de copii sau cămine de bătrâni, într-un gest altruist menit să aducă bucurie și lumină în viețile celor mai puțin norocoși.„Donează o carte” este deja o acțiune binecunoscută în comunitatea CENASPER, cu un număr impresionant de cărți oferite de prietenii și susținătorii centrului în decursul anilor. Talal Hamad, reprezentantul CENASPER, a transmis un sincer „mulțumesc” celor care au făcut posibilă această inițiativă nobilă.

Cărțile așteaptă cu nerăbdare să fie descoperite de cititori de toate vârstele, iar evenimentul va beneficia de prezența unor invitați speciali pentru a sublinia importanța lecturii în dezvoltarea personală și comunitară.

Pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a proiectului, CENASPER își exprimă recunoștința față de voluntari și invită pe cei interesați să doneze cărți să ia legătura la numărul de telefon: 0720702444.

«„CITEȘTE” nu este doar un proiect, ci o invitație deschisă către toți cei ce împărtășesc dragostea pentru literatură să se alăture și să contribuie la construirea unei comunități mai educate și mai unite prin puterea cărților», a declarat viceprimarul comunei, Talal Hamad.

spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele știri