In cadrul „Intâlnirilor Muzicale Internationale «George Enescu»”, joi, 27 august, ora 17.00, la Sectia „Dumitru si Alice Rosetti – Tescanu – George Enescu Tescani”, a Muzeului National „George Enescu” Bucuresti, va avea loc Spectacolul Liric al participantilor la Masterclass de arta vocala, condus de celebra soprana Leontina Vaduva (fiica Mariei Ciobanu) si pianista Alina Pavalache.

Desfasurat anul acesta, in premiera, la Tescani, Masterclass-ul de arta vocala va reuni mai multi tineri artisti din România, care, la final, vor sustine un concert din opera franceza si muzica vocala de George Enescu, regia Anda Tabacaru – Hogea.

Vor evolua, in sala Oedip, Elena Balinisteanu, Nicoleta Burlea, Elena Danila Cârstea, Camelia Cubuz, Valentina Dascalu, Ramona Ficher, Manuela Ipate, Simona Nicoleta Jidveanu, Ramona Paun, Simona Sârbu, Dana Viorela Tanase, Cyril Bonnet, Cezar Mititiuc si Bogdan Paunescu. Intr-o editie viitoare, vom publica un interviu cu celebra artista, care a cucerit, prin talentul si arta sa, marile scene ale lumii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ