Am intrat in redactia ziarului Desteptarea incepând cu editia din 4 ianuarie 1990. Tin minte bine. Eram corector, meserie astazi disparuta.

Am lucrat pe toate functiile posibile dintr-o redactie. Am fost, mereu am afirmat, un privilegiat. Am avut noroc sa lucrez multi ani cu cei mai buni ziaristi ai Bacaului, multi au plecat, putini au mai ramas.

Desteptarea a fost pentru mine – si nu spun vorbe mari – a doua casa. Cu bune si cu mai putin bune, ca intr-o familie. Aici am invatat multe si am incercat sa ofer si eu câte ceva. Mi-a placut sa lucrez in echipa, fiecare ziar este rezultatul muncii, daruirii si, uneori, a sacrificiului fiecarui ziarist si a echipei tehnice.

PUBLICITATE

Este un ziar care a crescut, a rezistat, dincolo de vremi si oameni. Este un invingator.

Gheorghe Baltatescu


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ