Ce trebuie să știi atunci când îți cumperi un monitor pentru calculator

Aveți nevoie de o comparație bună de monitoare pentru PC? Nu sunteți sigur ce monitor să cumpărați pentru computer, Macbook sau iMac? Cine a spus că oamenii nu mai cumpără computere și cumpără doar tablete sau laptopuri? Care este cea mai bună marcă de monitoare?

Un PC bun va continua să fie necesar în multe situații, de exemplu pentru jocuri, și fiecare PC bun trebuie să fie însoțit de un monitor bun, așa că vă prezentăm acest ghid pentru cumpărarea celor mai bune monitoare pentru PC.

Care sunt cele mai bune monitoare atât pentru a lucra, cât și pentru a vă juca jocurile video preferate? Nu au existat niciodată atât de multe ecrane de computer din care să alegi.

Două lucruri de reținut înainte de a începe:

De ce fel de monitor ai nevoie? O să-l folosești pentru a te juca? Pentru proiectare? Pentru a juca minesweeper? Trebuie să vă cunoașteți nevoile și să ajustați astfel calitatea și prețul monitorului.

Performanța este esențială pe orice monitor și, pentru aceasta, atât cât vă putem spune în acest ghid, este foarte important să mergeți și să vedeți monitorul în persoană. Apoi, căutați cea mai bună ofertă online, care este cu siguranță mult mai bună decât în ​​orice magazin fizic.

Monitor – oferte eMAG

Care sunt cele mai bune mărci de monitoare PC și Mac?

Există mărci foarte bune de monitoare pentru PC și Mac precum Dell, Asus, LG, Samsung, Acer, BenQ, EIZO, AOC … și adevărul este că probabil nu vei da greș cu niciunul dintre ele, dar dacă este adevărat că depinde de producător, există monitoare mai bune pentru anumite activități: jocuri, birou, pentru fotografie. Să vedem ce ne oferă fiecare dintre ele:

LG: Marca coreeană produce monitoare ultrawide foarte bune sau monitoare 5K și 4K pentru munca de birou. Designul său este de obicei foarte frumos și prețurile sale sunt moderate.

Samsung: Dacă doriți un monitor QLED HDR curbat, Samsung este marca pe care o căutați. Prețurile lor sunt de obicei mai mari, dar de cele mai multe ori merită.
Asus sau Acer: Unele dintre cele mai bune monitoare pentru jocuri sunt de la Asus sau Acer. Ei tind să aibă un preț ridicat dacă mergeți la gama medie și înaltă, dar calitatea prețului este imbatabilă.

Dell, Acer sau HP: Realizează monitoare ieftine foarte bune pentru munca de birou.

BenQ și EIZO: Monitoare foarte bune pentru fotografie și editare video.

Câteva sfaturi pentru cumpărarea unui monitor bun:

– Cumpărați monitorul cu cel mai mare ecran pe care vi-l puteți permite buzunarul
– Încercați să cumpărați un monitor cu rezoluție 4K. În caz contrar, mergeți la 1.920 × 1.080 (FHD) cu un raport de aspect de 16: 9
– Dacă sunteți gamer, amintiți-vă că hardware-ul dvs. acceptă una dintre aceste două tehnologii: G-Sync pentru Nvidia sau FreeSync pentru AMD
– Pentru un monitor într-o culoare neobișnuită, în general trebuie să plătești suplimentar.PUBLICITATE