18 mai 2024
ActualitateCe surpriză a avut o băcăuancă într-un magazin din București

Ce surpriză a avut o băcăuancă într-un magazin din București

O experiență de consum banală s-a transformat rapid într-un coșmar pentru o femeie din Bacău, care a cumpărat un suc ambalat în cutie de carton destinat copiilor dintr-un magazin din București.

Neputându-se abține dintr-un sentiment de dezgust, femeia a decis să taie cutia pentru a investiga, doar pentru a găsi o imagine șocantă: mucegaiul acoperea suprafața lichidului, chiar dacă data de expirare nu fusese încă atinsă conform inscripționării de pe ambalaj.

Dorind să prevină eventualele probleme de sănătate, femeia a filmat întreaga descoperire și a împărtășit-o pe diverse platforme de socializare, cerând ajutor și sfaturi din partea comunității online.„Mi se face rău, efectiv! Doamne ferește! Poate să îmi zică cineva ce este de făcut în această situație? Mi-am cumpărat acest suc și avea un gust cam ciudat și așa arată. Data de expirare era 12 decembrie 2024, produsul a fost cumpărat ieri”, a mărturisit femeia, potrivit cancan.ro.

Răspunsul online nu s-a lăsat așteptat, cu numeroși utilizatori care au încurajat-o pe femeie să ia legătura cu magazinul respectiv și să depună o reclamație la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Teoriile privind cauza acestui incident variază, mulți presupunând că problema ar putea fi legată fie de depozitarea necorespunzătoare a produsului, fie de erori în procesul de ambalare sau sterilizare. Cu toate acestea, indiferent de originea problemei, incidentul a ridicat semne de întrebare privind siguranța alimentară și responsabilitatea producătorilor și comercianților.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri