Teatrul de Vară „Radu Beligan” a fost din nou luat cu asalt. De această dată de elevii de la Colegiul Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” care au dorit ca vineri, 13 mai, să își sărbătorească bobocii la „Balul Bobocilor” și să o aleagă pe cea care să poarte titlul de Miss Boboc 2022.

Elevii Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” Bacău au reușit să se autodepășească și să pună în scenă un spectacol de mult așteptat. Balul Bobocilor a reunit la start 10 fete și 6 băieți care au râvnit la titlurile puse în joc. Spectacolul de Miss Boboc a reunit sub titlul „Traditional High School” o serie de numere care au avut drept centru tradiția românească, momentele artistice cuprinzând muzică populară și dansuri folclorice.

Pentru a întregi show-ul, elevii de la „Pedagogic” au adus pe scenă și numere de dans contemporan sau street dance, muzică pop internațională dar și un număr de acrobați la bară cu trupa Bar Man care a ridicat sala în picioare.

Bobocii au avut de trecut 4 probe, proba ținutelor de zi, proba întrebărilor de cunoștințe generale, o probă surpriză ce a constat dintr-o suită de genuri de dans și proba ținutelor de seară. În final, toți participanții au primit diplome de participare și premii din partea sponsorilor, cel mai râvnit titlu, cel de Miss Boboc 2022, revenindu-i elevei Iulia Cernat.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE