Chiar dacă atenția este îndreptată asupra alegerilor locale, e bine să vă faceți timp și pentru voi. Iar cei care sunt iubitori de teatru, duminică au o nouă provocare din parte actorilor de la Teatrul Municipal Bacovia. Astfel, duminică, 27 septembrie, de la ora 11.00, copiii sunt invitați la spectacolul „Capra cu trei iezi”, după Ion Creangă, în regia artistică a lui Geo Balint.

În distribuție: Anastasia, iedul cel mic – Andreea Sandu; Mihăiță, iedul cel mare – Andi Andriucă; Ionică, iedul mijlociu – Alina Neagu; Serafima, capra – Ilinca Istrate; Lupul G. Grigore – Tiberiu Gabor – Bitere, ajutor mânuire – Giuseppe Torboli; Povestitorul – Andi Andriucă. De la ora 19.00, publicul larg este este așteptat la „Îngeri & gunoaie”, spectacol în regia lui Gheorghe Balint. Distribuția: Ștefan Ionescu, Dumitru Rusu, Ion Goranda, Simona Nica / Adelaida Perjoiu.

Pe parcursul spectacolului, purtarea corespunzătoare a măștii de protecție este obligatorie. Intrarea în sala de spectacole se va face doar după termoscanarea de către personalul de sală, de aceea recomandăm prezentarea cu 20-30 de minute înainte de începerea reprezentației. Intrarea și ieșirea se vor face la indicațiile personalului de sală, pentru siguranța tuturor.PUBLICITATE