Echipajele de interventie au fost chemate pe strada Garofitei, nr. 17/ Foto: Ramona Ionescu

Sâmbata dupa-amiaza, ambulanta, politia si pompierii au descins in forta pe strada Garofitei, la blocul nr. 17, scara B.

Echipajele de intervetie au ajuns in acelasi timp la adresa indicata de o persoana care a sunat la numarul unic de urgenta 112.

Sora doamnei care locuieste in apartamentul nr. 10 din imobilul respectiv, a sunat la 112 si a cerut sprijinul echipajelor de interventie, pentru ca proprietara nu mai raspundea la telefon.

PUBLICITATE

Conform declaratiilor vecinilor, se pare ca proprietara intâmpina probleme financiare (in domeniul afacerilor), iar pe fondul acestor framântari, ar fi putut sa recurga la vreun gest necugetat.

Persoana care a sunat la 112 le-ar fi spus operatorilor ca sora ei obisnuia sa ia somnifere, iar in lipsa vreunui semn de viata, s-a gândit la ce putea fi mai rau.

Pentru ca proprietara nu raspundea nici la telefon si nici la usa, sora acesteia le-a cerut pompierilor sa sparga usa locuintei.

Din fericire, in apartamentul nr. 10 nu se afla nimeni, iar femeia ajunsa in pragul disperarii, s-a mai linistit.

Politistii, ambulantierii si pompierii s-au retras, iar cea care sunase la 112 a ramas sa pazeasca usa apartamentului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ