Ați stat vreodată în fața dulapului, privind în gol? Multe dintre noi fost de multe ori într-o poziție similară. Astăzi vă prezentăm 10 formule de ținute ușoare folosind ceea ce se află sigur deja în dulapul dvs. pentru a rezolva cel mai mare mister al vieții – ce să purtați atunci când nu știți ce să purtați.

 

Toate acestea au un lucru în comun – blugi! Piesa noastră preferată din garderobă. Celălalt lucru pe care îl au în comun sunt elementele de bază pe care le iubim cu toate: tricouri, dungi, cămăși, jachete etc.

 

Am pregătit o ediție de toamnă / iarnă, însă puteți adapta aceste și pentru alte sezoane. La sfârșit, am inclus și mai multe idei despre cum să deveniți creativă și să vă restilizați ținutele.

 

1. O jachetă din piele peste un tricou basic

O jachetă moto din piele sau imitație este întotdeauna una din piesele pe care le alegem atunci când nu ne putem decide asupra unei ținute. Aceasta transformă un simplu tricou și blugi într-o ținută completă, fără prea multe accesorii.

2. O cămașă în dungi cu orice accesoriu

Cine nu iubește dungile? Un astfel de clasic și ceva ce sigur deține toată lumea. Adăugați o pereche de pantofi clasici și un accesoriu distractiv, apoi ieșiți pe ușă. Poate fi o pereche de cercei, o eșarfă, o jachetă mixtă cu imprimeu sau chiar o vestă. Dungile sunt o bază excelentă pentru orice.

3. O cămașă Chambray și blugi colorați

Chambray este o altă piesă de bază în garderobă. Majoritatea femeilor au o versiune a unei cămăși din denim. O puteți purta cu blugi negri sau chiar albaștri. Adăugați perechea preferată de Conversi și sunteți gata de plecare.

 

4. Flanela preferată

Iarna, flanelele pot sta la baza ținutelor dvs. Le puteți purta simplu sau sub o vestă sau pulover cu gulerul pe dinafară. Sunt festive și atât de distractive!

5. Orice cardigan peste orice tricou

Toamna și iarna puteți purta tricouri simple sub diferite cardigane cu pantofi diferiți și să creați un număr nesfârșit de ținute. Gândiți-vă la tricouri în dungi, albe, negre și gri, apoi schimbați cardiganele. Posibilitățile sunt nelimitate!

6. All Black

O ținută complet neagră va fi întotdeauna o idee bună. Puteți merge pe un look casual, cu un tricou și blugi sau ceva mai elegant, cu o bluză și tocuri. Atunci când purtați negru, e ușor să adăugați accesorii distractive, cum ar fi o eșarfă leopard sau un pantof de altă culoare (maro funcționează bine).

7. O jachetă din denim, blugi negri și un tricou alb

O altă combinație clasică, potrivită fiecărei zi. Nu puteți da greș cu această combinație de albastru, negru și alb, mai ales dacă o asortați cu o pereche de adidasi Nike sau Converși albi, confortabili.

8. Helancă și blugi

Helăncile sunt călduroase și mereu în tendințe, ceea ce le face foarte ușor de purtat în mod obișnuit. În plus, se potrivesc foarte bine cu o pereche de blugi simplu și tocuri.

9. Puloverul preferat

Basic sau cu un detaliu statement, cu toate iubim puloverele în timpul iernii. Un pulover bun poate fi purtat în atât de multe combinații. Luați-l pe cel preferat, adăugați pantofi diferiți, blugi de culoare diferită de ceea ce ați purtat cu el ultima dată și o eșarfă. Garantăm că nimeni nu va observa.

10. Aceeași ținută pe care ați purtat-o ​​săptămâna trecută cu accesorii diferite

Atâta timp cât garderoba dvs. conține elementele de bază, le puteți restiliza la nesfârșit schimbând accesoriile: eșarfe, veste, jachete de piele, pălării, cercei, pantofi colorați și multe altele. De multe ori, se dovedește că nu avem nevoie de nimic nou. Trebuie doar să regăsim ceea ce avem deja în dulap.

 

Iată câteva idei grozave pentru a vă reinventa garderoba:

 

  • Puneți o flanelă sub un pulover.
  • Purtați o bluză simplă sub o rochie.
  • Adăugați o flanelă peste un top cu dungi, ca jachetă.
  • Purtați o vestă peste același lucru pe care l-ați purtat singur săptămâna trecută (cum ar fi un top cu dungi sau un hanorac).
  • Adăugați o eșarfă și o pălărie
  • Purtați un blazer și adăugați o centură în talie.
  • Înlocuiți blugii obișnuiți cu un model pe negru și schimbați pantofii.


PUBLICITATE