Ce facem în weekend?

După o altă săptămână plină de „de toate”, sosește și weekendul mult așteptat, un sfârșit de săptămână ceva mai bogat în evenimente datorită sărbătorii de Dragobete. Pe lângă faptul că vă puteți plimba cu „Autobuzul Dragostei” sau să trăiți senzații noi Gravity Room la Arena Mall, puteți alege, ca de obicei, să mergeți la cinema ori la teatru sau să petreceți după pofta inimii. Astfel…

Cinefilii primesc trei pelicule în premieră pe care le pot viziona la Cinema City. „Forma apei”, este un film fantastic plin de aventuri, nerecomandat publicului sub 15 ani. Din distribuție fac parte actorii Sally Hawkins, Octavia Spencer și Michael Shannon, iar regia este semnată de Guillermo del Toro. „Zi după zi” este o dramă romantică în regia lui Michael Sucsy și cu Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan în rolurile principale. Ultima premieră programată pentru acest weekend îi aduce pe marile ecrane pe Meryl Streep și Tom Hanks în producția „The Post:Secretele Pentagonului”. Regia: Steven Spielberg.

Weekendul este foarte bogat și în petreceri, dintre care menționăm:

Vineri: Trupa „Bucovina” vine la Valhalla alături de sucevenii de la Mercy’s Dirge, într-un show live de la orele 21.00. La Cafea cu Lapte, de la orele 21.00 se petrece cu Dj CIP Events and Co, iar de la ora 20.00 puteți alege Adrian Sărmășan – Concert acustic live la Villa Borghese.

Sâmbătă: La Valhalla se anunță o super petrecere de Dragobete de la ora 22.00 până dimineață. La Cafea cu Lapte, de la aceeași oră este programată noaptea „Dragobetele, sărută fetele”, iar la Mixology Bar, de la ora 21.00, are loc „Dragobete Party Karaoke”.

Duminică: Valhalla are programat de la ora 20.00 „Micul Prinț” – spectacol pentru oameni mari, o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

Nu în ultimul rând, Teatrul Municipal „Bacovia” vă așteaptă la o serie de manifestări. Vineri, în Foaierul mare, de la ora 18.00 are loc un recital de muzică și poezie cu Denise Ababei și Eliza Noemi Judeu, urmat de la ora 19.00 de „Mindshow” by Vlad Grigorescu, un show care combină magia și umorul. Nu în cele din urmă, duminică, de la ora 11.00, cei mici sunt invitați la spectacolul „Oblio”, o adaptare după Harry Nilsson în regia lui Gheorghe Balint, iar de la ora 18.00 se joacă „Prenumele” de Matthieu Delaporte și Alexandre de la Patelliere, în regia lui Răzvan Săvescu.

Sport:

* Volei masculin sâmbătă de la ora 11.00, Stiinta Bacau – CSU Brașov la Sala Sporturilor Bacau, intrarea libera.
* Handbal feminin sâmbătă de la ora 14:00, Stiinta Bacau – CSM Bucuresti II la Sala Sporturilor Bacau, intrarea libera.

Alte articole