29 martie 2024
Zona zeroEu știuCe este CC Cream

Ce este CC Cream

După succesul colosal al cremelor BB, a căror formulă a fost dezvoltată de cosmetologii germani, laboratoarele din Japonia și Coreea de Sud au început să îmbunătățească bazele pentru machiaj. Ce s-a întâmplat? Un produs absolut nou, unic prin caracteristicile sale, care este prezent acum în pungile cosmetice ale majorității femeilor – CC-cream.

Ce este crema CC?
Prima versiune a produsului cu abrevierea CC a apărut pe piața frumuseții în 2010. Acest lucru se datorează mărcii din Singapore Rachel K, care a fost fondată de Miss Singapore 2009 Rachel Koum. Tendința a câștigat rapid popularitate în rândul fetelor asiatice și, după câțiva ani, a primit o recunoaștere binemeritată în întreaga lume.

 Abrevierea CC (English Color Control) înseamnă „corectarea culorii” sau „controlul culorii”. Scopul principal al produsului este de a combate imperfecțiunile pielii – de a elimina roșeața, de a masca pigmentarea și „plasă vasculară”.



Combinând cu succes cele mai bune proprietăți ale cremelor BB și fondurilor de ten, cremele CC nu doar că maschează imperfecțiunile, dar au și grijă de piele pe tot parcursul zilei. Datorită complexelor de vitamine, minerale, extracte naturale și uleiuri prezente în formulele în concentrație mare, produsele CC hrănesc, hidratează, combat inflamațiile și au un efect anti-îmbătrânire asupra dermului.

 O altă caracteristică a cremelor CC este prezența factorilor de protecție solară. Un strat subțire de cremă aplicat pe față va proteja pielea de efectele negative ale razelor solare directe, va preveni estomparea timpurie a dermei și fotoîmbătrânirea https://makeup.ro/categorys/181109/.

Formula CC cream conține:
1. Componente de îngrijire: cel mai adesea, acidul hialuronic sau derivații săi se adaugă la compoziția cremelor. Ingredientul, care pătrunde adânc în celulele epidermei, îi ajută să rețină umezeala și să normalizeze microcirculația sângelui.

2. Antioxidanți – substanțe responsabile de îndepărtarea toxinelor de pe piele, îmbunătățirea metabolismului celular, oferind un efect anti-îmbătrânire.

3. Pigmenți de culoare – componentele maschează imperfecțiunile pielii, fac diferite defecte mai puțin pronunțate – ascund roșeața, petele de vârstă, rețeaua vasculară.

4. Particule reflectante – microparticulele adăugate la formulele de cremă CC împrăștie lumina, eliminând vizual matitatea pielii și conferindu-i prospețime.

5. Factori de protecție solară – filtrele UV, care sunt o componentă integrală a cremelor CC, neutralizează efectele negative ale razelor de tip A și B asupra pielii.

Care este diferența dintre CC-cream și BB-cream?

Diferența fundamentală dintre cele două produse decorative este deja în numele lor. BB-cream (Blemish Balm – literalmente „remediu pentru pete”) vizează o soluție cuprinzătoare la problemele pielii – de la mascarea imperfecțiunilor la nivelarea microreliefului, ascunderea roșeții, pigmentării. CC-cream (Color Correction – literal „corecția culorii”) „funcționează” pentru a îmbunătăți tonul feței datorită pigmenților fini și particulelor reflectorizante.

 Diferența dintre cele două formule se observă imediat după aplicarea cremelor. BB cream are o textură mai densă și un finisaj ușor, translucid. CC cream are un finisaj mai mat, catifelat – care amintește de un strat subțire de pulbere, care este complet imperceptibil pe față.

Cum se alege CC-cream
Atunci când alegeți o cremă CC, este important să luați în considerare următoarele criterii:

 1. Pentru ca produsele cosmetice decorative să nu intre în conflict cu produsele cosmetice de îngrijire, acordați preferință cremelor CC cu cea mai naturală compoziție.

2. Alegeți produse potrivite tipului dvs. de piele (sau marcate „potrivite pentru toate tipurile de piele”).

3. Pentru tenul uscat și gras – formulări cu ingrediente hidratante – acid hialuronic, pantenol, glicerină, vitamine din grupele A și E.

 Sfat Încercați să amestecați crema CC cu o cremă hidratantă obișnuită – iar produsele cosmetice decorative vor fi percepute de dermă mult mai bine!

 4. Concentrați-vă pe formulările marcate „Fără ulei” – nu înfundă porii, se matează bine și nu irită glandele sebacee.

 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri