Un bacauan care a acceptat un schimb cu un barbat din judetul Cluj a avut o surpriza cat se poate de neplacuta in momentul in care a deschis coletul in care trebuia sa se afle un mixer audio.

Ieri, 18 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale Cluj au organizat o acţiune pentru prinderea în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune.

Poliţiştii au documentat activitatea bărbatului în urma unei sesizări primite în cursul lunii iunie a.c..

PUBLICITATE

În fapt, la data de 16 iunie a.c., poliţia a fost sesizată de către un bărbat, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni.

Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în urma unui anunţ, postat pe un site de publicitate cu scopul de a vinde două boxe muzicale, a fost contactat de către un bărbat, din judeţul Cluj, care i-ar fi propus să facă un schimb.

Astfel, bărbatul i-ar fi propus persoanei vătămate ca, în schimbul preţului, de circa 650 de euro, să îi trimită, prin intermediul unui serviciu de curierat, un mixer audio.

La primirea coletului, persoana vătămată a constatat că în interior se aflau bunuri fără valoare (haine vechi, cărămizi, ţiglă) produsul promis nefiind livrat.

În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a procedat de maniera aceasta, stabilind că este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca.

1468911899big_foto2

Ieri, bărbatul a fost surprins de către poliţişti în momentul în care s-a prezentat la serviciul de curierat rapid pentru a ridica un colet ce îi era adresat.

La momentul depistării, acesta avea asupra sa un colet în care au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte vechi şi alte bunuri fără valoare, colet care urma să fie trimis în judeţul Dolj, în urma unei înţelegeri similare.

În cauză sunt indicii că bărbatul ar mai fi comis fapte cu acelaşi mod de operare, cercetările continuând pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

În baza probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de azi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

 1. Stimați domni si doamne…in urma cu ceva timp copilul meu a patit acelasi lucru,dar a fost vorba de o suma mai mica.
  Am mers la acea dată la politie si le-am dat mura in gura polițiștilor si nu m-au ajutat cu nimic.
  Acum … eu am dreptul ca cetatean,sa cred ca se fac anchetele asa cum se doreste, sau mai bine zis cum se trezesc anchetetorii dimineața.
  “FELICITARI”…POLITIE ROMÂNE…au mai rezolvat un caz.
  Apropos…si acum am coletul,deoarece politia română a zis sa il țin până se rezolva cazul.

 2. Cu politia romana nu ai treaba.procurorii de caz sunt cei care nu baga in seama.sub sume de 1000 de lei nici nu se uita la dosar.mizerie de tara

 3. in Romania nu s-a auzit inca de PayPal…sau alte metode care sa-ti garanteze schimbul sau cumpararea on-line???….vreti ca in final politia sa va rezolve prostia??…aviz Palade Anamaria…politia nu este vinovata de prostia dumitale…au destule tampenii de rezolvat nu este chiar treaba lor ca matale nu ti-ai primit chilotii cumparasti online la juma’ de pret….da-ti dovada de un gram de inteligenta…ca de asta suntem un popor atat de sarac …cu duhul.

LĂSAȚI UN MESAJ