Mobilizare intensă în noaptea de miercuri spre joi atât offline cât și online, după ce bărbatul a părăsit mașina în care se afla și a plecat să se plimbe prin oraș. La scurt timp i s-a terminat și bateria de la telefon și nu a mai putut fi contactat.

Un bărbat bolnav, în vârstă de 80 de ani, din Comănești, s-a pierdut, miercuri, în Bacău. Bătrânul venise cu soția la “înmatriculări auto” și, în vreme ce femeia a intrat să-și rezolve problemele, bărbatul a rămas în mașină.

Când soția sa s-a întors de la stat pe la cozi, bătrânul nu mai era. L-a sunat pe mobil, el a zis că e pe la podul de la Șerbănesti iar apoi i s-a terminat bateria și nu a mai putut da nimeni de el. Familia a început să-l caute prin tot orașul.

“Noaptea pe la ora 2.00 erau pe drumuri, căutau disperați dar nici nu mai știau unde să mai caute. La spital nu era. Poliția… cică îl căuta. Au întrebat și niște taximetriști, poate l-au dus pe undeva sau a cerut informații dar la orele acelea erau putini ieșiți pe traseu. S-au gândit că poate a pornit spre casă”, a povestit pentru Deșteptarea, un membru al familiei.

În disperare de cauză au apelat la grupurile de Facebook pentru a solicita ajutorul. Joi dimineață, însă, bărbatul a ajuns acasă, la Comănești, cu trenul. El a povestit că în cea mai mare parte a timpului, a stat pe o bancă în fața Liceului Pedagogic, la câteva sute de metri de sediul Poliției municipiului, apoi a bântuit prin Gara Bacău.

“Au fost de două ori la spital… poliția a zis că are oameni trimiși pe teren să se uite după el. Nu înțelegem exact ce s-a întâmplat”, spun rudele.

Familia este fericită că a ajuns acasă, însă se pregătește să-l ducă pe bătrân la un consult.PUBLICITATE