Pictorita naiva a primit titlul in sedinta de ieri a Consiliului Local. Din cei 80 de ani viata, 65 i-a dedicat artelor plastice, cu rezultate recunoscute la nivel international.

A avut peste 35 de expozitii personale, a câstigat zeci de medalii, contribuind semnificativ la promovarea orasului Bacau. “Lucrarile sale sunt cu armonii subtile, culori rafinate prin care ne aduce aminte de intâmplarile satului românesc. Este o reprezentanta semnificativa a miscarii de pictura naiva, in plina putere de creatie iar colectia ei ar trebui expusa intr-un tezaur al orasului”, a spus pictorul Ilie Boca, in sustinerea proiectului.

Pictorita a primit emotionata titlul, diploma si cheia orasului, alaturi de un buchet de flori si aplauzele audientei. “Va multumesc mult!”, a replicat aceasta.

La inceputul sedintei de consiliu, cei prezenti si-au amintit, intr-un moment de reculegere, de Sorin Avram si Constantin Anghelache, ambii cetateni de onoare ai municipiului care au decedat recent.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Momente emotionante, momente de suflet pe care le-am trăit alături de toți cei prezenți și care aș dori să le avem mai des pentru recunoașterea celor merituoși.

LĂSAȚI UN MESAJ