FOTO: ISU Bacău

Stadionul oraşului Târgu Ocna a fost din nou inundat de emoţie, concentrare şi speranţe în ultima zi a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă – etapa interjudeţeană.

Lupta pentru calificarea la următoarea etapă a competiţiei s-a desfăşurat până în ultima clipă a întrecerii, când toate echipele au trecut linia de sosire. Clasamentul final a fost decis de proba – Dispozitivul de intervenţie, probă în care toate loturile înscrise în concurs au trebuit să demostreze, din nou, faptul că ştiu să acţioneze ca un tot unitar, ca un instrument bine acordat.

Astfel, după două zile de competiţie pe podium au urcat următoarele echipe:

PUBLICITATE

Clasament general SVSU
Locul I – SVSU Brodina – Suceava
Locul II – SVSU Cotnari – Iaşi
Locul III – SVSU Rebricea – Vaslui

Clasament general SPSU
Locul I – SPSU S.C. GA-PRO-CO CHEMICALS S.A. Săvineşti – Neamţ
Locul II – SPSU SC VEOLIA ENERGIE S.A. Iaşi
Locul III – SPSU S.C. EGGER ROMANIA S.R.L. Rădăuţi – Suceava

“La festivitatea de premiere am fost onoraţi de prezenţa doamnei Maricica Luminiţa Coşa – prefectul judeţului Bacău, a domnului Marius Gabriel Gheorghiţă – vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bacău şi a domnului Neculai Drăgănuţă – viceprimar al oraşului Târgu Ocna, care au felicitat, premiat şi încurajat câştigătorii concursurilor.
Totodată, alături de noi şi de competitori au fost alături reprezentaţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, ai Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, dar şi colegii noştri din cadrul ISUJ Suceava”, se arată într-un comunicat al ISU Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ