Pasionatii de miscare au participat, sâmbata, la un concurs de ciclism in Parcul Gheraiesti, organizat de Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) Bacau in cadrul proiectului “FAN, cu draga inima!”. Obiectivul a fost dezvoltarea interesului pentru un stil de viata sanatos.

„Folosim experimentul practic ca axa centrala in procesul de invatare si dezvoltare in cadrul atelierelor de informare, dezvoltare personala, educatie gastronomica si a celorlalte activitati – concurs de biciclete, flashmob, interviuri – ca sa le oferim copiilor instrumentele si contextul special pentru stimularea curiozitatii si asimilarii de noi deprinderi”, a declarat Carla Popa, presedinta APDP.

Biciclistii s-au aliniat la start abia dupa ce aleile au fost curatate de voluntarii APDP. Iata si câstigatorii: la categoria 13 – 14 ani, Alessandro Maxim – locul I, Denis Neagu – locul II, Vlad Popa – locul III, iar la categoria 15 – 18 ani, Stefan Istrate – locul I, Emanuael Hideag – locul II si Razvan Besa – locul III.

PUBLICITATE

“Am organizat ad-hoc o competetie pentru pitici deoarece erau in numar foarte mare si doreau sa concureze. Imaginile de la startul competetiei lor sunt minunate. Pot sa va spun ca nu a existat niciun abandon, toti piticii reusind sa treaca linia de sosire.” Prin urmare, toti au primit diplome.

“A fost un eveniment sportiv deosebit, o competitie disputata, cu multa bucurie atât printre participanti, cât si printre sustinatori”, mai spune Carla.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ