La sfârsitul saptamânii trecute, la Chisinau, a avut loc Festivalul – Concurs International de Interpretare Vocala „Marul de aur”” editia a VI-a, la care au participat aproximativ 100 de copii din 12 tari.

Concursul a avut loc la Filarmonica Nationala „Serghei Lunchevici” iar gala laureatilor s-a desfasurat pe scena Palatului National „Nicolae Sulac”.

Din Bacau au participat doua reprezentante ale Fundatiei Teatrale „Neghinita”, ambele la categoria de vârsta 7-9 ani, Nina Elena Manolache (foto), care a câstigat trofeul acestei categorii si Larisa Ioana Anton, care a obtinut locul al II-lea. Grand Prix – ul festivalului a fost acordat tot unei bacauance, dar din Comanesti, Iuliana Covaci.

PUBLICITATE

Câstigatoarele au fost invitate sa cânte in direct la Televiziunea M1 din Chisinau în cadrul emisiunii ,,Buna dimineata”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ