– 20 de voluntari lucreaza la finisaje n familiile beneficiare vor petrece Craciunul in casa noua

Opt familii cu venituri mici din Bacau si-au implinit visul de a avea propria locuinta. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul Habitat for Humanity România, care, impreuna cu 200 de voluntari internationali, corporatisti români si personalitati, au construit prin evenimentul “BIG BUILD”, opt locuinte in numai cinci zile, în Bacau, in perioada 5-9 octombrie.

La incheierea evenimentului, au ramas de facut lucrari la interior. Acestea sunt in curs de finalizare, iar la final, beneficiarii vor avea parte de o cina speciala, de sarbatori. Acest lucru se va intâmpla cel mai probabil in perioada 18 – 20 decembrie, in prezenta Cârcotasilor de la Prima TV si a reprezentantilor Habitat for Humanity.

PUBLICITATE

“Aproximativ 30 de muncitori lucreaza la aceste case de când s-a terminat proiectul BIG BUILD. Suntem convinsi ca finisajele se vor incheia pâna de Craciun, iar pâna atunci planuim o cina festiva, la una din familiile beneficiare”, declara Loredana Modoran.

Habitat for Humanity intentioneaza sa extinda in Bacau acest proiect si sa construiasca anul viitor inca 30 – 40 de locuinte pentru familii aflate in nevoie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Am dori ca cei care vor locui in aceste case sa fie intr-adevar oameni necajiti dar si cinstiti. S-a umplut cartierul Izvoare de hoti. Bietii oameni care locuiesc de zeci de ani acolo nu mai au liniste.

LĂSAȚI UN MESAJ