Și anul acesta tinerii îndrăgostiți vor avea parte de multe surprize de „ziua îndrăgostiților”, în cadrul celei de-a X-a ediție a evenimentului „Căsătorește-te pentru o zi”.

Organizat de către Tineretul Național Liberal filiala Bacău în Arena Mall, evenimentul va debuta la ora 13.00 iar participanții vor primi, pe lângă certificatele de căsătorie pentru o zi și câte o pereche de verighete comandate special pentru Valentine’s Day.

Și pentru ca totul să fie perfect, organizatorii vor pune la dispoziția celor „proaspeți căsătoriți”, pentru a imortaliza momentul, fotografii realizate pe loc la Cabina Foto- Happy Camera. Se pare că surprizele nu se vor opri aici, dar, dacă sunt surprize…le ve-ți descoperi în cadrul evenimentului ce se va derula până spre seară.

Happy Valentine’s Day!

1 COMENTARIU

  1. La respectul pe care il au multi dintre tineri aztazi fata de institutia FAMILIE si implicit casatorie si decurgand in dragostea fata de COPIL ar trebui pentru o casnicie mai lunga sa fie 365 de VALENTINE*S DAY-uri pe an.Oameni buni faceti ca aceasta zi sa fie una de respect si dragoste fata de sot,sotie ,copil,prieten,prietena iar unde sunt copii ,ei sa fie esenta,si, lasati conventionalismele de o zi,deoarece DRAGOSTEA SI RESPECTUL INTR-UN CUPLU trebuie sa ramana vesnice.Poate sunt de moda veche ,dar vad mult prea multa suferinta in unele cupluri care vad o casnicie ca pe una DE O ZI si sufera copii.Traiasca DRAGOBETELE nostru !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here