Așteptat în fiecare an de Dragobete, pe 24 februarie, evenimentul organizat de Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri”, „Autobuzul Dragostei”, a fost de această dată devansat.

Astfel, acțiunea va avea loc miercuri, 22 februarie, între orele 10.00 și 16.00, „Autobuzul Dragostei” urmând a circula pe traseul 22 și în zona centrală a orașului. Pentru a amplifica această călătorie în lumea dragostei, Autobuzul “Dragostei” va staționa între orele 12.00 și 13.00 în parcarea privată de la Arena Mall și în timpul zilei în parcarea Hotelului Moldova.

Îndrăgostiții de toate vârstele care vor participa la acest eveniment vor primi un „certificat de căsătorie” valabil doar pentru o zi și vor avea posibilitatea să participe la nenumărate concursuri cu premii oferite de către partenerii evenimentului: Primăria Municipiului Bacău, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, S.C. Transport Public S.A. și Arena Mall.

PUBLICITATE

Acțiunea, ajunsă anul acesta la cea de-a XII-a ediție, a fost devansată pentru că Liga Studențească din Universitatea „Vasile Alecsandri” va participa vineri la evenimentul național „Gala de 10”, susținut de Uniunea Națională a Studenților din România, acolo unde liga băcăuană a fost nominalizată pentru titlul „Asociația#dezece”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. ar fi fost utile altfel de actiuni, ale unei astfel de asociatii studentesti, nu pierderi de timp ca autobuzul dragostei. insa o universitate atat de slaba rezulta si studenti pe masura. e bine insa, poate da bine la cvul lor, care oricum nu valoreaza nimic in alte orase, cand ai mareata diploma produsa de fabrica de diplome bacau.

  2. O bascalie adusa la adresa unui act important „certificatul de căsătorie” . Aceasta campanie nu face decat sa relativizeze sensul adevarat. Ne mai miram de ce pt unii mai tarziu adevaratul Certificat de casatorie se va volatiliza la fel de usor ca acesta de o zi.

  3. Unii au uitat cum e sa fii tanar! Si eu am fost casatorit pentru o zi cand eram student dar asta nu inseamna ca acum nu inteleg ce inseamna cu adevarat casatoria si nu respect taina. Mai lasati exagerarile si amintiti-va si voi cu drag de adolescenta/ tinerete!

LĂSAȚI UN MESAJ