Zeci de cupluri de indragostiti au spus „Da” in fata „ofiterului de stare civila” de Dragobete. Evenimentul s-a petrecut in „Autobuzul Dragostei”, o actiune organizata de Asociatia Liga Studenteasca din Universitatea „Vasile Alecsandri”, in parteneriat cu S.C. Transport Public S.A. Bacau, miercuri, 24 februarie, intre orele 11.00 si 16.00. „Autobuzul Dragostei” a circulat pe traseul 22, iar indragostitii care s-au urcat in el au calatorit gratuit.

Casatorii pentru o zi

Cei care s-au casatorit in „Autobuzul Dragostei” de Dragobete au primit certificate de casatorie valabile pentru o zi si au fost recompensati si cu premii surpriza, majoritatea constând in invitatii la diferite evenimente din oras. Dupa incheierea acestei activitati, studentii bacauani au organizat o petrecere restrânsa in care s-au bucurat impreuna de Dragobete.

PUBLICITATE

„Acest eveniment, «Autobuzul Dragostei» a ajuns la cea de-a XI-a editie si traditia va continua. Anul acesta am avut si ceva inedit, pe lânga cei care s-au casatorit pentru o zi am avut si nasi, dar si socri mari si mici, roluri jucate de membrii Ligii Studentilor”, a declarat Mihai Viorel Munteanu, presedintele Ligii Studentilor bacauani, cel care a fost si „ofiterul de stare civila”.

„Particip cu drag la aceasta activitate in primul rând pentru ca este o sarbatoare româneasca, mi se pare foarte interesant si este bine ca se promoveaza valorile noastre autentice”, a spus Bianca Stanciu, studenta la Administrarea Afacerilor, anul I, care s-a casatorit cu prietenul ei pentru o zi, in „Autobuzul Dragostei”.

Autobuzul dragostei

Posted by Desteptarea de Bacau on Wednesday, February 24, 2016

„Proaspat casatorit” a fost si Alin Canache, student in anul II tot la Administrarea Afacerilor care ne-a declarat ca: „Mi se pare ceva interesant, deoarece este doar pentru o zi si cred ca treaba asta poate constitui o experienta utila. Dragobetele este o sarbatoare româneasca la care ar trebui sa tinem mai mult.”

[wonderplugin_gallery id=”447″]


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Degeab a atata timp cat e dedicat indragostitilor deja in loc sa fie un eveniment spontan dedicat burlacilor casatorindu-i pentru o zi si astfel dandu-le sansa sa se cunaosca si anul urmator sa ii prinda casatoriti.

    URASC CASATORIILE DE O ZI IN FORMA ACTUALA

LĂSAȚI UN MESAJ