Dr. Mihaela Ion (foto) a plecat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, pentru ca de joi, 25 februarie, este noul director general adjunct – medic sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Numirea medicului bacauan in aceasta functie a fost facuta urmare a unui concurs.

In aceste conditii, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Bacau ramâne fara presedinte – director general. Pâna la organizarea unui nou concurs, a fost numit pe aceasta functie fostul director economic al institutiei, ec. Emanoela Draghici (cu delegatie), iar ec. Daniela Bordas (cu drept de semnatura) a fost numita pe functia de director executiv Directia Economica. Din conducerea executiva a CJAS Bacau mai fac parte Dan Stoica, director executiv Directia Relatii Contractuale, si dr. Gabriela Grosu, director executiv adjunct, medic sef.

Dr. Mihaela Ion a condus CJAS Bacau, pe functia de presedinte – director general din 2013. Asta dupa ce, timp de doua mandate (2005 – 2009; 2010 – 2013) a condus Directia de Sanatate Publica. Intre 2009 si 2010 a fost si manager al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau. A intrat in medicina bacauana in 1989, ca medic stagiar la Spitalul Judetean Bacau, iar intre 1991 si 2005 a profesat ca medic specialist medicina de familie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

  1. Mai bine ramanea directorul fara casa de “sanatate”.Am pus ghilimele deoarece daca apelezi la aceasta casa risti sa te imbolnavesti mai rau .Doua institutii consuma banii contribuabililor in mod total inutil.Este vorba despre acasta casasi de politia locala .

  2. asa este o doamna cu anumite principii oricum seamana cu taicasu (un om deosebit care pe vremea cand era fata directoare la sju Bacau statea la rand la vreun cabinet din spital ca toti oamenii de rand) fara sa faca interventii sau sa sune la ficasa. Felicitari

LĂSAȚI UN MESAJ