Pescuitul in ape involburate a devenit cel mai profitabil job românesc. Motiv pentru care, asociindu-ma fericit cu Panarama Papers, offshore celebru, am deschis o casa de pariuri: electoral2016hahaha. Deja sunt asediat de pariori. Drept este faptul ca risc totul, dimpreuna cu renumitul offshore. S-ar putea ca imediat dupa alegerile locale sa-mi leg falimentul de gât. Fascinatia afacerilor…Vedetele pariurilor au fost fundamentate impreuna cu psihologi, sociologi, futurologi, psihiatri, astrologi, boschetari, parlamentari puscariasi, primari incatusati, viitori primari inlacrimati, fosti zabrelisti de lux, prevestitoare cu ghioc cibernetizat. Etc. Adica toata crema intelighentiei contemporane care poate sa emita o opinie credibila.

Ce mize arunca electoral2016hahaha? Cititi, reflectati, pariati! Bastonul de miliardar se afla in ranita oricarui parior, spunem noi, pastisându-l pe Napoleon!…

1. In zorii zilei alegerilor locale, o suta de extraterestri, pilotând câte 50 de OZN-uri, respectiv 50 de elicoptere electorale, vor ateriza pe mirificul pamânt mioritic si vor continua traditia cunoscutului vot, transportând electoratul la urne… D.N.A., fata in fata cu varianta surpriza a autobuzelor electorale, va ramâne ca la dentistul dotat doar cu ata gen cânepa dacica, pentru extragerea stricatei masele de urna.

PUBLICITATE

2. Unul dintre extraterestri, hacker electoral universal celebru, va manipula in asa fel alegerile, incât acestea vor fi câstigate doar de kakareznicii mioritici. In ziua alegerilor, DNA va aresta fix sapte candidati la fotoliul de primar. Sapte, cifra de aur. 3.Primul kokostârk revenit din tarile calde isi va face un cuib suplimentar chiar pe crestetul viitorului primar din localitatea dumneavoastra, care, normal, va fi beat clampa in prima zi dupa marele succes.

4.A doua zi dupa alegeri, primarul din localitatea dumneavoastra, fan al sloganului „Salariul e mic, dar padurea e mare”, realizând ca visteria comunitatii este nu doar goala, ci si amanetata pe ani buni, va pleca la cules capsuni in Spania.

Accesati www.electoral2016hahaha.com, unde veti putea afla informatii si despre cotele ametitoare ale pariurilor. Riscati si pariati! Riscati putin si puteti câstiga fabulos…


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ