16 iulie 2024
ActualitateCartierul ANL Bucegi, invadat de câini

Cartierul ANL Bucegi, invadat de câini

Chiriasii din blocurile ANL Bucegi reclama ca le-au fost adusi câini comunitari in cartier. Oamenii au observat ca in ultima vreme, numarul câinilor fara stapân a crescut, iar din cauza maidanezilor le este teama sa mai iasa noaptea din casa.

“Ziua se mai imprastie din ei, insa de cum se lasa seara, incep sa misune printre blocuri. Multi se aduna la ghenele de gunoi si se hranesc din resturi. Din cauza mâncarii, devin agresivi si nu mai ai cum sa treci spre casa de frica lor. In câteva rânduri am fost nevoit sa ocolesc cartierul ca sa ajung in siguranta acasa. Nu stiu ce s-a intâmplat de s-au inmultit peste noapte. Inclin sa cred ca au fost adusi aici”, declara Ovidiu Bulgaru.De teama câinilor, parintii isi cheama copiii in casa, la lasarea serii si arunca gunoiul menajer doar dimineata, atunci când pleaca la serviciu. “O vecina de-a mea mi-a povestit ca a fost incoltita de un câine, lânga ghena de gunoi. Noroc ca a trecut un barbat si a aparat-o, alungând câinii cu un aparat cu ultrasunete pe care il avea la el.

Am sesizat aspectul acesta la asociatia de proprietari si am fost asigurata ca problema câinilor va fi semnalata autoritatilor in drept”, spune Dana Lupascu.spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri