pagina1

Astazi se implinesc 7.500 de editii de cand ziarul Desteptarea iese de sub tipar. Cu aceasta ocazie invitam cititorii nostri sa ne comunice doleantele, gandurile, ideile si orice altceva considera, folosind formularul de mai jos.

PUBLICITATE


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. La mai mare !
  Doresc si urez sa ajungem impreuna, realizatori si cititori (consumatori), la 15 000 de editii.
  Sub forma de rugaminte va sugerez sa mai “puneti in pagina” si cate ceva important ce se intampla (nu intamplator) pe frumoasa Vale a Trotusului.
  Sa auzim numai lucruri frumoase despre si din “Desteptarea” !

 2. Ma bucur sa vad ca mai exista presa scrisa in tara asta. Chiar daca apareti si pe internet, e bina sa ramaneti si pe hartie, ca ziarul de hartie este altceva!

 3. Apariţia numărului 7500 a cotidianului „Desteptarea”, cel mai important si apreciat cotidian local si unicul stalp de rezistenta al presei autohtone scrise, ne dă firescul prilej de a vă ura continuitate în apariţia de noi numere, iar fiecare apariţie să capteze cat mai multi cititori ai urbei noastre.

  Profităm de această ocazie să vă mulţumim pentru posibilitatea oferită opiniei publice de a se informa şi despre activitatea noastră zilnică, cu prioritate absolută siguranţa cetăţeanului.

  Cu certitudinea continuării şi dezvoltării relaţiilor de colaborare, în numele întregului personal al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, vă doresc succes pe frontul publicistic şi „La Mulţi Ani !”.

  Inspectorul Şef al I.J.J. Bacău,
  General de brigada Enache Vasile

LĂSAȚI UN MESAJ