Răzvan Bibire

Ceea ce ați văzut nu e adevărat! Deși vi se pare că a fost un abuz, în realitate, nici vorbă de așa ceva, ne-au asigurat stăpânii Justiției. O fi fost trucaj, pixelul albastru, ați avut voi ceață pe ochi ori poate erați beți-mangă, dar fetița nu a fost târâtă pe caldarâm și nici procurorul nu se află fără treaba unde nu trebuia să fie. Ba, dacă ne străduim puțîn, putem demonstra că, de fapt, fetița s-a împotrivit, ilegal, unei acțiuni a Statului și va trebui să fie sancționată!

Voi vă dați seama în ce țară trăim? Vă dați seama cum vă scuipă ăștia semințe în cap și voi zâmbiți fericiți? Vă place cum vă fac în foi de vită și voi nu scoateți o vorbă? Pentru că Justiția, nu-i așa?! Justiția e sfântă și noi nu ne putem da cu părerea despre ea! Pentru că dacă ne apucăm de ciripit, imediat apar hultanii și ne avertizează că n-avem voie. Numai ei au. Și ne demonstrează în fiecare zi că fac numai ce vor.

V-ați pus vreodată întrebarea ce s-a întâmplat, de fapt? De unde această Omerta din sistem care a pus căluș scandalului? Cum de puținii ziariști care au anchetat subiectul au fost blocați, conturile lor închise, ca să nu poată să vă spună adevărul din spatele minciunii? De ce și-au dat mâna judecători și procurori ca să ia o copilă de lângă sora ei și s-o dea, la export, în America?! De ce au tăcut brusc toate ambasadele care ne trăgeau de urechi cu “legile Justiției” și cu alte porcării?!

UE care ne dă mereu lecții n-a considerar necesar să scoată un diftong; pentru niște oi exportate în Golf, s-a găsit un comisar european să spună că animalele n-au aer condiționat pe vapor; pentru un copil luat cu acte false – cum ne-au spus procurorii care au cerut anularea adopției – nu s-a dat nici măcar un comunicat de presă!

În aceste condiții nu pot decât să va doresc să vă treziți într-o zi cu mascații la ușa și să va ia copilul, fratele, părinții ca să-i dea la export, în interesul Statului. Pentru că nu meritați altceva!