In cadrul Programului Mondial Eco-Scoala, prescolarii Gradinitei 26 Bacau, coordonati de prof. Linica Tapalaga si prof. Iustina Boamba, au desfasurat activitatea „Natura ne daruieste jucarii”. Acestia, in echipa cu elevi de la Scoala Gimnaziala „Al.I.Cuza” Bacau, parinti si bunici, au realizat frumoase jucarii pentru copii din legume si fructe.

La activitate au participat si elevi indrumati de directorul scolii, prof. dr. Doinita Sirbu, directorul adjunct, prof. Costel Paduraru, prof. Jana Rugina, prof. Mirela Spita si prof. Monalisa Chiriac.

Din partea Agentiei de Protectia Mediului Bacau a fost prezenta inginer Maria Ionos, coordonator judetean al Programului Mondial Eco-Scoala. Activitatea s-a incheiat cu un carnaval de toamna in care prescolarii si-au aratat aptitudinile manifestându-si astfel dragostea pentru natura. Pentru munca depusa prescolarii si elevii au fost recompensati cu prajituri cu fructe preparate in casa de catre parinti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ