Carmen Poenaru, membra a Uniunii Artistilor Plastici Bacau, ne invita vineri, 25 martie, ora 17.00, la o noua “Personala”, de data aceasta, vernisajul va avea loc la Galeriile ALFA. Denumita sugestiv “Rezonanata culorii”, expozitia va fi prezentata de prof. dr. Mihai Pastragus, critic de arta.

Carmen Poenaru, plasticiana “adotata” de Bacau in anul 1989, are o bogata activitate expozitionala, in tara si in strainatate, fiind implicata profund in viata artistica, devenind una dintre cele mai cunoscute pictorite bacauane.

Din respect si dragoste pentru orasul in care a cunoscut consacrarea, Carmen Poenaru a donat Muzeului de Arta, comunitatii care i-a apreciat munca si talentul, peste 100 de lucrari de arta.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ