Din aceasta luna, dr. Carmen Carleta Bodea este seful deplin al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bacau.

Decizia a aparut dupa organizarea, la sfârsitul lunii trecute, de catre Agentia Nationala a Functionarilor Publici, a concursului de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere de director executiv al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Bacau.

Initial, pentru acest post au fost inregistrate trei candidaturi, dar in urma sustinerii concursului de recrutare, a fost declarat admis pentru a ocupa functia de director executiv al DSVSA Bacau, medicul veterinar primar Carmen Carleta Bodea.

PUBLICITATE

Mai retinem ca, directoarea Bodea a detinut, sefia DSVSA Bacau, prin delegare de atributii de conducere din 15 mai 2014.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

    • Stimata doamna! mai informeaza te si apoi pune aceste intrebari stupide ! in primul rand este medic veterinar,deci ocupa functia super bine,dupa care a avut de sustinut un concurs extrem de greu pe care din fericire pt altii ,din nefericire pt unii……. A LUAT CU BRIO !!!!! deci………MERITA PE DEPLIN ACEASTA FUNCTIE !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ