Curtea de Apel a respins contestatia facuta de fosta directoare a Directiei Sanitar Veterinare Bacau, Carmen Carleta Bodea, împotriva deciziei Tribunalului prin care a fost arestata preventiv pentru 30 de zile. In urma cu o saptamâna, aceasta a fost retinuta de procurori si acuzata de trei infractiuni de luare de mita, patru infractiuni de folosire si transmitere de informatii secrete unor persoane neautorizate, dar si doua infractiuni de instigare la abuz în serviciu.

In octombrie 2015, Carleta Bodea i-ar fi dat unui medic veterinar informatii despre o licitatie si ar fi furnizat unor persoane variante de subiecte pentru concursuri organizate la DSV Bacau, spun procurorii DNA. 2.700 de lei ar fi primit de la administratorul unei societati care comercializeaza carne si 5.000 de lei de la ruda unuia dintre candidatii favorizati, iar la inceputul acestui an ar fi determinat membrii unei comisii de examinare sa favorizeze un candidat inscris la un concurs pentru un post de medic veterinar.

In fata procurorilor, Carleta Bodea s-a declarat nevinovata si nu a recunoscut niciuna din cele noua fapte, dupa cum ne-a spus avocatul ei, Vasile Agapie. Mai mult, ea pune toate aceste acuzatii pe seama unor vendete politice. “Sunt lucruri interpretabile si in interceptarile telefonice, si in cele ambientale. Nu pot fi de acord ca sunt probe in dosar, atât timp cât nu am acces la dosar. In faza aceasta nu pot sa vorbesc decât de simple acuzatii, de suspiciuni. Clienta mea apreciaza ca multora nu le-a convenit ca ea ocupa acel post si ca au vrut sa o schimbe”, ne-a declarat avocatul Vasile Agapie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. DA?sa tipi la subalterni, dar numai atunci cind directorul unitatii este corect.Multi directori fac bisericute cu oamenii lui,pentru anumite facilitati, si pe cei corecti ii termina psihic. de ce? pentru ca le este frica.trebuie sa aiba in gasca numai subalterni care ,, NU SPUN,,

  2. Si mai are tupeu sa faca contestatie? La ce? La niste infractiuni pe care le-a savarsit? Ar trebui bagati toti la constituirea unui grup infractional, luare de mita si trafic de influienta sub forma continuata!

LĂSAȚI UN MESAJ