Un meci istoric pentru voleibalistele Științei Bacău, aflate la un pas de calificarea în semifinalele Cupei CEV. Acest pas trebuie făcut în această seară, pe terenul vice-campioanei Cehiei, VK UP Olomouc. Și poate fi făcut în mai multe moduri.

Învingătoare în tur, pe teren propriu, cu 3-2, Stiința se poate califica în semifinale cu o nouă victorie, a șasea la rând în actuala ediție a Cupei CEV. Calificarea este însă posibilă și în condițiile unei înfrângeri, obligatoriu cu scorul de 3-2, același din tur.

În aceste condiții, acederea în careul de ași al celei de-a doua competiții continentale de volei va fi decisă în setul de aur. Un set de aur pe care Știința are forța să-l câștige. „În turul precedent, am trecut acasă de campioana Olandei, Sliedrecht, cu 3-2 și cred că nu erau mulți cei care ne vedeau victorioși și în deplasare.

Ei bine, atunci am câștigat returul cu 3-0. De ce nu ar sta la fel lucrurile și acum?”, a prefațat meciul din această seară antrenorul studentelor, Florin Grapă, care, spre deosebire de echipa sa, a făcut drumul Bacău- Olomouc cu mașina.


PUBLICITATE