Al treilea an, a treia scoala din Bacau participanta in proiectul „Sanatatea incepe din farfurie”, o actiune derulata de Selgros Cash & Carry si Asociatia „Chef Cezar Munteanu”.

Dupa ce in anii anteriori elevii scolilor „George Bacovia” si „Constantin Platon” s-au bucurat de acest eveniment, de aceasta data a fost rândul copiilor de la Scoala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” sa primeasca vizita lui Chef Cezar si a prietenilor lui, acestia având misiunea de a-i invata pe cei mici importanta legumelor si fructelor pentru o alimentatie sanatoasa.

La aceasta activitate organizata recent au participat 250 de copii de la clasele pregatitoare si I-IV. „A fost o actiune de promovare a alimentatiei sanatoase, dar din pacate nu toti elevii au posibilitatea de achizitionarea produselor sanatoase, din cauza resurselor financiare scazute in unele familiile din care provin”, a precizat prof. Iustin Antonie, directorul Scolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”.

PUBLICITATE

Acest program se deruleaza la nivel national in scoli din 16 orase, pâna in acest moment numarul copiilor participanti fiind de 47.000. „Proiectul nostru se adreseaza copiilor din clasele pregatitoare si I-IV, pentru ca la aceste vârste acestia mai pot fi formati si educati cu privire la alimentatia lor. Este un proiect foarte bun si suntem foarte incântati ca proiectul nostru a fost nominalizat la Gala Premiilor Comunitatii Bacauane”, a declarat Irina Stanciuc, director Selgros Bacau.

La final, copii au primit si câte un cadou (cu materiale promotionale si educationale) si shake-uri de fructe cu lapte.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ