Zarva, joi dimineata, de la ora 10.00, in fata hotelului Dumbrava. Zeci de bacauani, tineri si chiar persoane trecute bine de prima tinerete, aflate sub imperiul emotiilor, erau pregatite sa dea unul din principalele examene din viata lor la intâlnirea cu scena. Si toate acestea cu ocazia sosirii in Bacau a celebrei Caravane „Românii au talent”, care a sustinut o sesiune de preselectii cu participanti din orasul lui Bacovia si din imprejurimi.

Amatori sau profesionisti, cu totii au venit sa-si demonstreze aptitudinile si sa arate ca merita sa ajunga pe scena celui mai mai tare show de divertisment din România.

Concurentii, pregatiti cu diverse numere de muzica, dans, scenete, poezie si altele, au trebuit sa treaca, pâna sa ajunga pe scena improvizata pentru a-si prezenta numarul, prin diferite faze cum ar fi: inscrierea si primirea numarului in concurs, fotografierea sau vizita la biroul „documentare”, acolo unde se asternea povestea fiecarui participant.

PUBLICITATE

Intre aspirantii la un loc pe scena mare a renumitului show de televiziune am remarcat-o pe Gabriela Crenguta Pâslaru, o doamna iesita de ceva vreme la pensie, fosta profesoara de psihologie, pe care nu a impidicat-o nimic sa vina la preselectii. „Trebuie sa recunosc ca sunt sub influenta emotiilor. Teama este sa nu dam gres si sa nu ne facem de râs. Am venit cu un moment umoristic, scris de mine, in versuri. Am stat mult pe gânduri : sa vin, sa nu vin… dar dimineata am simtit asa un impuls si iata-ma aici”, ne-a marturisit Gabriela Pâslaru, care a continuat sa ne spuna ca de multe ori in viata si-a dorit anumite lucruri la care a renuntat iar acum simte o umbra de regret.

„Decât sa-ti para rau ca n-ai incercat, mai bine sa-ti para rau ca ai incercat. Acum ce-o fi, o fi”, a mai spus doamna profesoara, care a demonstrat ca este un exemplu prin simpla participare si ca nu a „depus armele” din pricina anilor si ca umorul, practic, nu are vârsta. Trecând in cealalta tabara, cea a tinerilor, acestia erau energici, unii repetau, altii se concentrau… Stând de vorba cu o parte dintre ei, multi au recunoscut ca au emotii, dar ca toti isi doresc sa ajunga cât mai sus in competitia talentelor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ