Iubitorii de masini bune pot admira incepând de astazi si pâna duminica, in parcarea de la Arena Mall, cele mai populare vehicule comerciale dar si o serie de modele Opel, autoturisme aflate in campanie speciala pe perioada acestei caravane.

Pe lânga campania ce include discounturi importante, vizitatorii pot profita de sesiunile de drive-test cu modelul-vedeta ASTRA K (câstigatoarea titlului Masina Anului 2016 in Europa), precum si cu noile modele Corsa, MOKKA si cu toate vehiculele comerciale prezente la eveniment.

Desfasurata sub sloganul „Esti exact unde trebuie sa fii”, expozitia auto este deschisa intre orele 10.00 – 19.00 si este oferita publicului de noul dealer Opel bacauan EXCLUSIV MOTORS Bacau.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ