In perioada 9 -11 august, in Parcul Cancicov din Bacau, va avea loc cea de a XII-a editie a caravanei “Transilvania International Film Festival”. Evenimentul consta in prezentarea unora dintre cele mai bune filme ale momentului in vederea promovarii artei cinematografice.

Ca urmare a unui parteneriat cu “Fundatia Cartea Calatoare”, trei din filmele care vor fi proiectate au fost adaptate special pentru persoanele cu deficiente de vedere.

In Bacau si in alte trei orase, proiectiile filmelor “Pozitia Copilului” (r. Calin Peter Netzer), ”Despre Oameni si Melci” (r. Tudor Giurgiu), ”Si caii sunt verzi pe pereti” (r. Dan Chisu), vor putea fi urmarite si de nevazatori, care vor putea asculta în casti explicatii suplimentare importante pentru întelegerea celor trei filme.

Pe lânga acestea, vor mai fi difuzate si alte productii precum ”Lore” (r. Cate Shortland), “Funeralii fericite” ( Horatiu Malaiele), “Alba ca Zapada/ Blancanieves” (r. Pablo Berger) si ”Hasta la Vista” (r. Geoffrey Enthoven). Intrarea la proiectiile de filme este libera.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ