Bacauanii sunt invitati sa cânte imnul in Piata Tricolorului

Imnul national al României, alaturi de drapelul tricolor, stema tarii si sigiliul statului este considerat un simbol national, potrivit Constitutiei Române, si este sarbatorit in fiecare an pe 29 iulie.

Cu acest prilej, Garnizoana Bacau, in colaborare cu Primaria Municipiului Bacau, organizeaza vineri, 29 iulie, ora 09.00, in Piata Tricolorului din Bacau un ceremonial militar si religios dedicat acestei zile.

La activitate, Ansamblul Folcloric Plaiuri Bacauane va sustine un spectacol tematic.

In încheierea festivitatilor, profesorul de muzica Florin Blaj, de la Colegiul National de Arta „George Apostu” din Bacau, impreuna cu intreaga asistenta, va intona vocal imnul national al României, pe acordul Muzicii militare a Garnizoanei Bacau.

Incepând cu ora 11.00, in sala mare a Cercului Militar Bacau, va avea loc un simpozion dedicat Zilei Imnului National al României.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ