Biroul electoral de circumscriptie a municipiului Bacau a anuntat, in aceasta dimineata respingerea candidaturilor la functia de primar a candidatilor independenti Cristian Ghinghes si Marian Damoc.

Biroul a respins, deasemenea, si candidaturile celor doi pentru functiile de consilier local.

Nici candidaturile lui Dan Dumitrascu (Partidul National Democrat) nu au fost admise.

A mai fost respinsa candidatura lui Cristinel Gheorghe Maric pentru functia de consilier local.

Biroul electoral a mai respins si listele de candidati pentru Consiliul local inaintate de Partidul Romania Unita, Partidul Romilor Democrati si Partidul National Democrat.

Edilul suspendat Romeo Stavarache, este sigurul independent a carui candidatura este certa, Biroul Municipal considerand ca a indeplinit criteriile.

Candidatura lui Emil Melinte figureaza ca respinsa, desi in hotararea Biroului se precizeaza ca a fost admisa. Este o situatie pe care Biroul Municipal trebuie sa o regleze.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

10 COMENTARII

 1. Bravoo…victorie…am castigatttttt
  traiasca pcrul…scuzati psdnl….
  noroc de camere ca la intrecerea de catei…castigator la varf de limba iese stavarake

 2. Intr-adevar , candidatura la primarie nu este pentru amatori.Acesti neica nimeni s-au gandit ca pot sa incalce legea falsificand semnaturi.Pe cale de consecinta Parchetul ar trebui sa se autosesizeze si sa le intocmeasca si cate un dosar penal.Asa , ca sa inteleaga si altii ca functia de primar sau de consilier municipal sau judetean reprezinta o demnitate la care nu pot accede decat personalitati marcante ale comunitatii.Capabili macar sa stranga cinstit numarul minim de semnaturi.

 3. Foarte curios ca mai sant cetateni care-l sustin pe Romeo independent???
  In rest toate bune electoratul are dreptul pe 05.iunie sa aleaga un primar gospodar si cinstit;iar
  cea mai mare greseala e Neparticiparea la VOT???!!!

LĂSAȚI UN MESAJ