Laurentiu Neghina, fost primar al Onestiului, incearca sa se intoarca la cârma administratiei onestene.

Candidatura sa a fost respinsa, invocându-se consecintele condamnarii definitive pe care a primit-o in dosarul „Coruptie la bacalaureat” – o pedeapsa de doi ani si opt luni cu suspendare.

Mandatul acestuia a incetat, prin ordin de prefect, in iunie 2015.

PUBLICITATE

In aceaste conditii, Neghina s-a adresat instantei.

„Am contestat legea electorala si in acelasi timp se judeca recursul la Tribunalul Bacau la prima decizie a instantei. Eu consider ca se doreste impiedicarea candidaturii mele, la limita penalului”, a comentat Laurentiu Neghina.

Acesta intentioneaza sa intre in cursa din partea PSRO, dupa ce in 2012 a câstigat având sustinerea PDL si UNPR. Doua candidaturi la primarie au fost acceptate de Biroul Electoral Municipal Onesti, a lui Nicolae Gnatiuc din partea PSD si a Lilianei Bohonteanu, reprezentant M10.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ