Claudiu Dorneanu, candidatul M10 la funcţia de primar al municipiului Bacău la alegerile locale din 5 iunie 2016, a depus sambata, dosarul de candidatură la biroul electoral local.

“Trebuie să ne schimbăm, să punem în fapte gândul de a ne fi mai bine împeună. Acest gând înseamnă că vom alege altceva şi pe altcineva.

Administraţie în serviciul oamenilor obligă la transparenţă şi eficienţă, iar eu aşa o gândesc. Înţeleg că societatea în care trăiesc alături de familia mea trebuie să fie altfel şi asta depinde de mine şi
de ceea ce fac, precum spun şi gândesc. E timpul să reînviem Bacăul!”, a spus Claudiu Dorneanu, candidatul partidului M10 la funcţia de primar al municipiului Bacău.

PUBLICITATE

“Cetățenii municipiului Bacău au de ales pentru funcția de primar între: pe de o parte, un om onest susţinut de Monica Macovei, fondatorul DNA, actualmente europarlamentar, iar pe de altă parte, două persoane, parlamentari “garantați” de Romeo Stavarache, actualmente condamnat penal pentru corupție, a spus Mihai Gîrbă, preşedintele M10 Bacău.

Tot sambata au fost finalizate, urmând a fi depuse, dosarele de candidatură ale M10 pentru Consiliul Local al municipiului Bacău şi pentru Consiliul Judeţean Bacău. După validarea de către birourile
electorale, vom comunica alegătorilor listele cu toţi candidaţii propuşi de M10.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.